Suramnya warna rumah sedia ada! Nak kan aura lain dalam rumah sewaktu Perintah Kawalan Pergerakan ni? Semuanya boleh diselesaikan dengan sekelip mata. Suntikan warna ceria dalam ruang rumah anda, pastinya semangat positif dalam rumah membuatkan anda ceria bersama keluarga tercinta. Lakukan aktiviti bersama untuk mengecat ruang kegemaran anda sekeluarga. Dengan rangakaian Nippon Paint pastinya tidak pernah bosan dengan ruang lama nampak lebih baru. Inginkan ruang lama nampak baru? Semuanya dengan cat Nippon Paint.

Rumah nampak suram dengan warna lama? Nak tukar dengan perabot baru? Hiasan baru? Tak perlu! Nippon Paint menyediakan rangakaian cat terbaik untuk semua permukaan dirumah anda. Hanya dengan cat semua permukaan tampak baru. #PaintAllSurfaces kan ada.

Transformasi ruang dalam rumah anda dengan warna pilihan, ‘tepuk dada tanya selera’ apa pilihan warna untuk rumah nampak baru dengan Nippon Paint.

 

 

 

IKLAN

 

 

Buaian lama dah berkarat tapi sayang nak buang, apa nak buat? Rak kasut, kerusi laman pun dah luntur tapi masih boleh guna, jangan gusar semua ni boleh diatasi dengan Cat Nippon Paint yang mempunyai pelbagai rangkaian untuk semua permukaan dirumah anda. Dari cat dinding hinggalah ke lantai.

Bukan sekadar menarik ianya turut membantu kita mengelakkan dari melakukan pembaziran kerana Nippon Paint membolehkan anda mencipta #RuangBaru yang selamat di dalam rumah anda sendiri!

Momento® Special Effect Paint (Cat Bertekstur). Selain menjadikan permukaan lebih unik kepada satu karya seni yang indah ianya juga adalah pilihan yang tepat untuk menyuntik suasana baru dalam kediaman.

 

Hydro Wood adalah produk akrilik tulen berasaskan air. Ia adalah mesra alam yang diformulasikan dengan VOC rendah (Volatile Organic Compound) untuk permukaan kayu dalaman. Di formulasikan dengan resin bebas pelarut untuk membatasi pencemaran udara dan mempunyai bau yang sangat rendah semasa aplikasi. Oleh kerana ia cepat kering dibandingkan dengan pelarut, ia boleh dicat semula pada hari yang sama.

 

Hydro Finish (Gloss/Matt) juga merupakan produk mesra alam dengan VOC rendah (Volatile Organic Compound) untuk kegunaan dalaman. Ini diformulasikan dengan resin bebas pelarut untuk membatasi pencemaran udara dan mempunyai bau yang sangat rendah semasa aplikasi dan pengeringan. Sebagai produk hijau, ia sangat sesuai untuk digunakan di kawasan komersial dan kediaman yang peka eko seperti hospital, sekolah, bangunan kediaman dan hotel. Ia mudah digunakan dan cat yang tahan lama dengan ketahanan dan kemasan yang halus sesuai untuk permukaan kayu dan besi.

Tile Primer + EA4 Finish adalah kemasan epoksi tambahan amina dua pek untuk digunakan pada permukaan keluli dan simen di mana lapisan tahan bahan kimia, minyak diperlukan. Manakala Tile Primer adalah lapisan penghalang primer epoksi yang direka sebagai lapisan primer sejagat untuk banyak jenis substrat, seperti jubin kaca, bata berkaca dan lantai konkrit halus. Ia juga sesuai digunakan untuk permukaan jubin, kaca dan sebagainya.

Lakukan aktiviti mengecat dalam ruang kediaman anda dengan pilihan Nippon Paint. Serlahkan ruang lama dengan aura baru, dalam kediaman anda. Pastikan keselamatan keluarga anda terjamin sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan, hanya lakukan aktiviti di dalam rumah bersama keluarga anda.

Video Ruang Baru

Untuk keterangan lanjut anda boleh layari www.nipponpaint.com.my/ruangbaru.