Siapa tak kenal dengan Dr. Hani Mynis. Pakar kemas rumah yang sebenarnya boleh dikatakan lebih hebat dari Marie Kondo. Bar-baru ini, Dr. Hani ada berkongsi transformasi dapur sempitnya di Facebook. Yang menarik perhatian IMPIANA, Dr. Hani tidak melakukan sebarang kerja ubah suai yang melibatkan struktur, tapi berjaya menghasilkan tranformasi 360 darjah.

Awal tahun hari tu, hani re make over dua ruang ni kat dalam rumah yang kitorang masih menyewa ni. Alhamdulillah hani make over dapur ni dan hani dapat 90% dari apa yang hani idamkan dengan bajet tak sampai rm300! Alif pun terkejut hani boleh stick dalam bajet tak terlebih. Dan hani sangat lah happy sampai cakap kat Alif takmau pindah rumah sendiri dulu lah haha sbb dapur dah cantik

Beli wallpaper online lagi murah macam Dr. Hani gunakan, boleh beli dekat sini https://invol.co/cloqny

IKLAN

Mcm mana hani buat? The power of wallpaper! Untuk project hani dapatkan dapur modern farmhouse ni hani gunakan 6 jenis wallpaper yang berbeza! Betul ni, wallpaper kalau kena cara nya mampu transform sesuatu ruang dengan berkesan. Yg penting tahu where to start and when to stop,

Nak tahu lebih lanjut macam mana Dr. Hani makeover dan pastikan dapur sempitnya sentiasa kemas dan cantik, jom tonton video temubual

Tour Dapur Sempit With Hani Mynis

Posted by Impiana on Saturday, June 20, 2020

#hanideko2 : make over dapur kali ke dua!The power of wallpaper 😍Last time hani dah kongsi hani make over ruang tamu…

Posted by Hani Mynis on Tuesday, June 16, 2020